Υπηρεσίες

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης αποτελεί το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο της διαδικτυακής της παρουσίας. Στην Webpixel σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για εσάς σύγχρονες ιστοσελίδες και e-shop απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Η ομάδα μας με έδρα το Ρέθυμνο της Κρήτης, αποτελείται από εξειδικευμένους προγραμματιστές, γραφίστες, φωτογράφους και digital marketers που θα σας βοηθήσουν στην στρατηγική και ολοκληρωμένη κατασκευή, διαχείριση και προώθηση της εταιρικής σας εικόνας μέσω του διαδικτύου.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ο σωστός σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop είναι απαραίτητα ώστε να αναδεικνύονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μιας επιχείρησης. Η υψηλή αισθητική, η ορθή δομή και το περιεχόμενο σε συνδυασμό με μια απόλυτα λειτουργική, για τον επισκέπτη αλλά και τις μηχανές αναζήτησης, ιστοσελίδα αποτελούν τον τελικό μας στόχο.

Εταιρική Ταυτότητα

Η δημιουργία μιας σύγχρονης και άρτιας εταιρικής ταυτότητας (brand identity) σας βοηθά να ενισχύσετε το προφίλ της επιχείρησης και ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Αναπτύσσουμε για εσάς όλα τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας όπως: σχεδιασμό λογοτύπου (logo design), business cards, σχεδιασμός εντύπων και ψηφιακών εφαρμογών.

Google Ads

Οι εξειδικευμένοι Google Ads Certified Partners μας σας βοηθούν να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, διατηρώντας τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής των διαφημίσεων σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε την προβολή της επιχείρησης σας στο Google Maps μέσω του Google Business Profile.

Διαχείριση Social Media

Η παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων και η διαχείριση των Social Media μιας επιχείρησης γίνεται ολοένα και πιο σύνθετη. Στην Webpixel αναλαμβάνουμε για εσάς τον στρατηγικό σχεδιασμό, την διαχείριση και την προώθηση της εταιρικής σας εικόνας μέσω των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram, TripAdvisor, YouTube και LinkedIn), με στόχο την αύξηση αλλά και την διατήρηση των πελατών σας.

Email Marketing

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν πολύτιμη και στοχευμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας με μετρήσιμο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Στην Webpixel σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς αποτελεσματικές καμπάνιες email marketing, newsletter, προωθητικές ενέργειες και αυτοματοποιημένες επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής διαφοροποιημένων email με βάση το κοινό στόχο, διαχείριση της λίστας email των πελατών σας καθώς και λεπτομερή αναφορά αποτελεσμάτων (reporting).

Φωτογράφηση - Βιντεοσκόπηση

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μια επιχείρησης, αποτελούν ίσως ένα από τα πιο σημαντικά μέσα παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Οι εξειδικευμένοι φωτογράφοι μας (Hotel, E-commerce, Social Media & Food Photographers) θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε την ιδανική εικόνα περιεχομένου, για την προώθηση του στην ιστοσελίδα και τα social media.

SEO - Επιμέλεια - Μετάφραση Κειμένων

Δημιουργούμε πρωτότυπα κείμενα ιστοσελίδων φιλικά ως προς τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) με στόχο την ανάδειξη της ιστοσελίδας σας, σε στοχευμένες λέξεις κλειδιά. Αναλαμβάνουμε ακόμη, την διόρθωση και μετάφραση υφιστάμενων ιστοσελίδων.